Èxit del sopar jurídic!

Dijous passat, 10 de març, va tenir lloc l’esperat sopar jurídic amb el penalista Marc Molins amb el títol «Riscos penals associats a la funció del lletrat de l’ens local».

Després de dos anys sense poder fer actes presencials ens hem pogut retrobar de nou en un acte que va resultar tot un èxit. A més, en aquesta ocasió, els socis que no hi van poder assistir van poder seguir la ponència del Marc Molins per zoom.

El nostre convidat ens va parlar dels problemes actuals del dret penal i després es va centrar en els delictes dels funcionaris tipificats al Codi Penal, com el suborn, el tràfic d’influències,  la malversació de cabals públics, el nomenament il·legal, la prevaricació i altres comportaments injustos com els abusos en l’exercici de la seva funció.

Després de la xerrada hi va haver un col·loqui que va ser molt participatiu amb intercanvi d’opinions entre tots els assistents, gràcies al gran interès que va suscitar l’exposició.

Esperem que l’acte hagi satisfet a tot/es els assistent/es i us animem a assistir als propers esdeveniments que organitzem.

La Junta directiva

About the author: Juristes_Locals