Contacta’ns

Omple i envia'ns el Formulari!

Segons disposa l'article 5 dels Estatuts de l’Associació, per formar part de l’Associació has de disposar de la llicenciatura o grau en Dret i desenvolupar tasques d'assessorament jurídic, defensa judicial o similars ocupant un lloc de treball a l'administració local sent funcionari de carrera, personal laboral o interí. En especial, has de fer-nos constar l'adreça de correu electrònic que laboralment tens, i amb la que ens comunicarem amb tu. Si vols formar part de l’Associació i participar a la llista de correu i a les activitats que organitzem, hauràs d’omplir el següent formulari de contacte i emplenar la documentació que trobaràs en els següents enllaços i enviar-la a: info@juristeslocals.cat.

Documentació a emplenar: DOC.01 y DOC.02

Un cop t’hagis associat, rebràs informació de tots els actes que s'organitzin, publicacions al blog... Així mateix, t'animem a formular propostes i suggeriments i a participar activament en l'Associació. Ens agrada comptar amb la teva participació i experiència i no dubtis en consultar-nos qualsevol dubte que tinguis.

Preguntes i/o comentaris són benvinguts!

* Indica camp obligatori
*Et recordem que per poder enviar aquest formulari has de llegir i acceptar la nostra política de privacitat.

Us informem que, en compliment del que preveu normativa vigent en matèria de protecció de les persones físiques en relació amb el tractament de les dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, les dades que ens faciliteu mitjançant el present formulari, una vegada obtinguda la vostra condició de persona associada, seran incorporades als nostres registres.

Aquesta informació serà utilitzada per l’Associació per al compliment dels fins socials de l’entitat. En tot cas i en qualsevol moment, podreu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les seves dades, mitjançant l’enviament d’escrit a l’atenció de la Secretaria de l’Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local a l’adreça de correu electrònic info@juristeslocals.cat. Més informació en aquest enllaç.