AVÍS: Ja tenim nova data pel sopar jurídic! Tindrà lloc el proper 30/11/2023.

Benvolgudes i benvolguts, 

Com recordareu des de l’Associació Catalana de Juristes Locals regularment celebrem els “SOPARS JURÍDICS” amb un gran èxit de convocatòria.  Es tracta de compartir un sopar amb alguna persona de reconegut prestigi per tractar d’un tema específic. No pretenem que sigui una conferència, sinó un debat obert i planer, en el que tothom pugui  participar i opinar.

Us comuniquem que per a aquesta ocasió comptarem amb la intervenció de Jordi Bosch i Meda, Subdirector General d’Hàbitat Urbà que ens parlarà de les “Polítiques Locals d’Habitatge», una temàtica d’interès i molta actualitat.

El sopar jurídic tindrà lloc el proper dijous 30/11/2023, a partir de les 20.00 hores, a l’Hotel Catalònia Diagonal.

Apunteu-vos al més aviat possible ja que el format del projecte no permet un nombre de participants massa elevat, que dificultaria el col·loqui. En cas que tinguem més sol·licituds que places, us anotarem en llista d’espera i tindreu preferència per a futurs sopars o potencials baixes de darrera hora.

La data límit per efectuar el pagament serà divendres 24 de novembre.

Igualment us demanem que ens feu arribar còpia de la transferència i confirmació de la inscripció, a la següent adreça de correu electrònic: info@juristeslocals.cat..

Gràcies a tots/es per la vostra participació i suport i fins al dia 30 de novembre!!! Us hi esperem!

Ben cordialment,

La Junta Directiva

About the author: Juristes_Locals