Sopar Jurídic amb l’Il·lm. Sr. Héctor Garcia Morago

 

Benvolguts companys/es,

Des de l’Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local iniciem un nou projecte que esperem que sigui engrescador per tots. L’hem anomenat  “SOPARS JURÍDICS”, perquè es tracta de compartir un sopar amb alguna persona de reconegut prestigi per tractar d’un tema específic. No pretenem que sigui una conferència, sinó un debat obert i planer, en el que tothom pugui  participar i opinar.

Aquí teniu les dades del primer sopar:

Ponent: Il·lm. Sr. HÉCTOR GARCIA MORAGO, Magistrat de la Secció 3a. de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Tema: Moments crítics en el procediment d’aprovació dels plans urbanístics: la perspectiva judicial

Dia i hora: 19 de gener de 2017, a les 20h.

Lloc: Restaurant La Pomarada. Passeig de Gràcia, 78. Barcelona

Preu: 28 euros/persona

Us animem a apuntar-vos al primer d’aquests sopars, que promet ser molt interessant per la rellevància del ponent, òbviament per la seva brillant trajectòria jurisdiccional però també per la seva experiència jurídica en el món local.  Apunteu-vos el més aviat possible perquè el format del projecte no permet un nombre de participants massa elevat, que dificultaria el col·loqui. En cas que tinguem més sol·licituds que places, us anotarem en llista d’espera i tindreu preferència per a futurs sopars o potencials baixes de darrera hora.

Per organitzar un acte així, amb sopar inclòs, comprometem una despesa econòmica que ens obliga a garantir l’efectiva col·laboració de les persones que s’apuntin, i per aquesta raó us hem de demanar el pagament per avançat, mitjançant transferència bancària al número de compte  ES49 1465 0120 3817 2301 0872, indicant el vostre nom i el concepte “sopar jurídic 19 de gener”.

La data límit per efectuar el pagament serà dilluns 16 de gener; tanmateix us demanem que ens feu arribar còpia de la transferència i confirmació de la inscripció al correu general de l’associació, info@juristeslocals.cat. Seguint indicacions del restaurant, uns dies abans del sopar, us demanarem que escolliu el segon plat del menú.

Gràcies a tots, esperem que aquest acte obert us engresqui i vingueu a conèixer de prop l’entitat i els companys associats!.

La Junta Directiva.