Parlem de la Llei de simplificació administrativa amb…

 

Benvolguts associats,

Tenim el plaer de convidar-vos al primer acte organitzat per l’Associació, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Municipis.

Estrenem un format que volem que sigui innovador i tingui continuïtat en el futur: trobades en petit comitè, d’una vintena de persones, per poder estar informats de primera mà de les normatives en tràmit d’aprovació i per tenir l’oportunitat de fer aportacions i comentaris en contacte directe amb els responsables d’aquesta normativa; sense les limitacions d’una Jornada clàssica que, per les seves pròpies característiques (format de ponència, nombre de participants, …), dificulten la participació.

Encetem aquest tipus d’actes amb:

Col·loqui sobre la modificació de la Llei 16/2015, de simplificació administrativa amb la Sra. Cristina Pruñonosa, Gerent de l’Oficina de Gestió Empresarial de la Generalitat

Dia 20 de desembre de 2016, a les 17:00 hores. Durada màxima prevista de 2 hores.

Lloc: Seu de l’ACM, carrer València, 231, 5a planta (Barcelona)

Per inscriure’s cal enviar un correu a info@juristeslocals.cat indicant a l’assumpte “Sessió 20 de desembre”, i les vostres dades (nom, cognoms i telèfon de contacte)

Per tal d’afavorir una màxima participació dels assistents, la inscripció està limitada a un màxim de 25 persones associades. Un cop tancada, us donarem instruccions i si pot ser material, per tal que pugueu portar “treballada” la sessió i així sigui el màxim de productiva.

No es tracta d’una sessió formativa sobre activitats, per tant preguem que només s’inscriguin les persones que ja estiguin treballant en aquesta matèria.

Esperem que aquest primer acte sigui del vostre interès, alhora que us avancem que tenim previst organitzar-ne el proper passat Festes, cap a la tercera setmana del mes de gener.

Rebeu una cordial salutació, i esperem ens feu arribar les vostres confirmacions,

Junta Directiva

Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local