No us perdeu el sopar jurídic que celebrarem el proper 20 de gener de 2022!

Des de la Junta Directiva volem agrair-vos la participació i interès en les activitats i actuacions que hem estat realitzant, adaptant-nos a les circumstàncies que han anat esdevenint, mantenint el contacte i les inquietuds. 

Amb la voluntat de donar un pas més i encetar l’any amb iniciatives que esperem que continuïn sent del vostre interès, us fem arribar una nova convocatòria dels nostres sopars jurídics que, si bé amb aforament limitat a 20 persones, i amb les mesures que es vagin recomanant, com ara disposar del certificat COVID, o les que es puguin establir, s’ha organitzat.

Es tracta de compartir un sopar amb alguna persona de reconegut prestigi per tractar d’un tema específic. No pretenem que sigui una conferència, sinó un debat obert i planer, en el que tothom pugui  participar i opinar.

Per a aquesta ocasió comptarem amb la intervenció d’en Marc Molins, advocat i soci del Despatx Molins & Parés, Penal Compliance, qui ens parlarà dels “Riscos penals associats a la funció del lletrat de l’ens local” el proper 20 de gener de 2022, a partir de les 20.00 hores, a l’Hotel Catalònia Diagonal.

Apunteu-vos al més aviat possible i, en tot cas, abans del 12/01/2022! En cas que tinguem més sol·licituds que places, us posarem en llista d’espera i tindreu preferència per a futurs sopars o potencials baixes de darrera hora.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres a través del correu  info@juristeslocals.cat