Assemblea General Ordinària – Tarragona, 2 de juny de 2018

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local es celebrarà a la ciutat de Tarragona el proper dissabte 2 de juny de 2018 a les 12.30 hores.

​ 
Si hi voleu participar i no esteu associats, podeu enviar un missatge a info@juristeslocals.cat i us direm els tràmits que cal fer.​
L’emplaçament triat vol ser, un any més, una mostra del compromís de la nostra Associació amb el territori i un gest cap a les persones que hi viuen i treballen. Hem tingut a més la sort de comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona per tal de poder organitzar una jornada que serà, sens dubte, un èxit com el de l’any passat a Vic.

Activitats programades

10.00 – 10:15: Benvinguda

Ens trobarem al Portal del Roser a Tarragona –entrada de la Muralla-, Casc antic.

10:30– 12:00 Visita guiada per la Tarragona Romana

Iniciarem la jornada amb una visita d’una hora i mitja de durada, amb la que coneixerem una mica millor els vestigis romans d’aquesta ciutat. Podrem gaudir de la Rambla Nova i del Balcó del Mediterrani, que dóna al mar.

Començarem el recorregut al Portal del Roser i ens aturarem al Fòrum Provincial, la Torre del Pretori i el Circ per acabar al magnífic Amfiteatre.

Quan finalitzem la visita, tots junts farem cap a la Casa Canals, on celebrarem l’Assemblea.

12:30 – 14:30 Assemblea General – Casa Canals 

ORDRE DEL DIA

 

  1. Benvinguda als assistents .

 

  1. Informe i aprovació, si escau, de la gestió de la junta durant l’any 2017 i del període de gener a maig de 2018.

 

  1. Presentació i aprovació, si escau, dels comptes de l’exercici 2017 i dels comptes provisionals fins al 31 de maig de 2018.

 

  1. Aprovació, si escau, del Pressupost de l’exercici 2018.

 

  1. Presentació de candidatures a la Junta Directiva.

 

  1. Elecció de la nova Junta Directiva.

 

  1. Precs i Preguntes.

 

14:30 Dinar – Restaurant Les Coques
Us encoratgem a inscriure-us tant a la visita guiada com al dinar posterior. Seran moments per a gaudir amb els companys i les famílies, que ens permetran trencar les barreres virtuals en un ambient distès i un entorn immillorable.
Enguany, a més, l’Associació renova la Junta Directiva per primera vegada, i per això la vostra assistència resulta més imprescindible que mai, per poder escoltar els projectes de les candidatures i dir-hi la vostra. Fins a la data d’aquesta convocatòria, consta presentada una única candidatura, formada per:


–          Presidència: CRISTINA BENÍTEZ VÁZQUEZ

–          Vicepresidència 1a: ALEX TORNER DE GISPERT

–          Vicepresidència 2a: EMI VILA ALBANELL

–          Secretaria: MONTSE ESCUDÉ MESTRE

–          Tresoreria: SERGI VACCHINA TUBAU

–          Vocalia – Vicesecretaria: FREDERIC LLOVERAS HOMS

–          Vocalia – gestió esdeveniments: BEATRIZ ROVIRA AZORIN

–          Vocalia – gestió interior: DOLORS ORTIZ GARCIA

–          Vocalia – gestió territorial: MARTA ARXÈ LLAGOSTERA

Us recordem, tanmateix, que qui estigui interessat podrà presentar la seva candidatura fins al mateix moment de l’Assemblea.
En els propers dies donarem ​als associats ​tota la informació necessària sobre els temes que es tractaran a l’assemblea, i en aquest sentit la Junta està a la vostra disposició en tot moment mitjançant l’adreça de correu assemblea@juristeslocals.cat.

Us demanem, tanmateix, que confirmeu la vostra assistència amb antelació suficient per preveure tota la logística necessària, indicant el número de persones (associat i acompanyants / familiars) i a quines activitats (visita guiada i/o dinar) abans del dia 25 de maig de 2018, a l’adreça assemblea@juristeslocals.cat(En cas d’assistir al dinar, cal fer l’ingrés previ de l’import al compte corrent: ES49 1465 0120 3817 2301 0872)

Els que hem dedicat temps i esforços a fer funcionar l’associació agrairem la vostra presència, sense la qual res del que fem no tindria sentit.
La Junta Directiva