NADAL 2020

Acomiadem l’any després de molts mesos que no ens han deixat indiferents.

 

Queden enrere dues declaracions d’estat d’alarma que han suposat i encara suposen, limitacions de drets, suspensions de tràmits, modificacions contractuals; aprovació d’infinitat de normativa que ens ha canviat la manera de treballar, de relacionar-nos amb companys i veïns i ens ha fet reinventar el comerç, la comunicació i les relacions socials i econòmiques. Però per damunt de tot, la pandèmia de la Covid-19 ha suposat un veritable canvi en el mes quotidià, patiment per moltes famílies i malauradament, pèrdua de moltes vides humanes; en aquest sentit, volem traslladar el nostre condol a tots els companys i companyes que heu viscut personalment aquest malson.

 

Però volem començar l’any amb una mirada positiva i noves iniciatives que esperem seran del vostre interès:

En primer lloc, gestionant les emocions a través d’una sessió virtual que, com ja us hem avançat, estem preparant per finals del mes de gener. I en un format d’investigació jurídica, amb la creació i convocatòria del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA DELS JURISTES LOCALS, que ens fa molta il·lusió tirar endavant i del que aviat tindreu les bases, a disposició.

 

Així doncs, amb l’esperança de poder recuperar, més aviat que lluny, els nostres sopars jurídics i les trobades presencials, us convidem entretant a participar de les activitats virtuals que seguim preparant des de la Junta per mantenir-nos al vostre costat, amb i sense confinaments.

 

Desitgem que pugueu celebrar un Nadal tranquil amb les vostres ‘bombolles’ i que gaudiu les festes amb responsabilitat però sense perdre la il·lusió per un Nou Any amb més salut, pròsper i molt mes social!

 

 

Cristina Benitez

Presidenta de la Junta Directiva

Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local