Fòrum

Si treballes a una Administració local,
ets jurista i estàs associat,

Et pots donar d’alta a la llista de correu dels “jurídics municipals” i participar en el nostre FÒRUM, on entre tots els membres, exposem dubtes sobre la nostra feina, busquem respostes i compartim informació mitjançant el correu electrònic.

Pots informar-te de les activitats que organitzem i d’altres informacions d’interès a través del nostre compte de Twitter @juristeslocals o de la nostra pàgina web.

Pots publicar i llegir els articles dels associats a la nostra pàgina Opinió jurídica.

I et pots associar!

La quota per a tot l’any és de només 50 euros.

I si t’associes, a més...

Rebràs informació de primera mà de les activitats de l’Associació, i tindràs preferència en la inscripció als nostres actes: ponències, jornades, debats, sopars jurídics, col·loquis, …   

Podràs participar en grups de treball, en la redacció i presentació d’al·legacions a projectes normatius que t’afectin, o en qualsevol altra activitat que organitzi l’Associació.

 

Tindràs el suport jurídic de l’Associació en tot allò que et puguem ajudar.

T’oferirem sales, publicitat, papereria, … si tu també vols organitzar algun acte d’interès, sobre la matèria en què treballes, al teu territori, …

 

Podràs col·laborar al nostre Blog dels Juristes Locals escrivint els teus propis articles.

Ajudaràs amb la teva quota, les teves idees i la teva participació a que l’Associació sigui possible, i tots en sortirem guanyant!.

T'interessa?

Emplena el nostre formulari web i t’informare’m.

Participa al nostre FÒRUM!

Per poder participar del nostre FÒRUM hauràs de donar-te d’alta a la llista de correu dels “jurídics municipals”. Entre tots els membres actius exposem dubtes sobre la nostra feina, busquem respostes i compartim informació mitjançant el correu electrònic.