Girona, temps de Juristes Locals: crònica d’una jornada en bona sintonia

190619 M Acta Assemblea Girona

Un quart d’onze del matí, Oficina de Turisme de la Rambla de la Llibertat. Prop d’una trentena de persones iniciem el recorregut històric per la ciutat de Girona. Associades, associats i acompanyants, des de les Terres de l’Ebre al Ripollès, vam poder gaudir d’una visita guiada per la Girona romana, jueva i medieval, que ens va portar des del pont d’Eiffel, a l’església de Sant Feliu, els Banys Àrabs, el Museu d’Arqueologia, el Call jueu i la Catedral.

 

Creuant el Pont de Pedra, la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, just a davant de la seu de la Generalitat de Catalunya, va acollir la nostra Assemblea General Ordinària, on vam poder repassar els principals esdeveniments organitzats o participats per l’associació i compartir i debatre àmpliament alguns nous projectes.

L’assemblea va aprovar per unanimitat l’informe de la gestió del darrer curs, que incloïa un resum dels ja habituals Sopars Jurídics, la participació en grups de treball normatius, la presència i col·laboració en actes d’altres administracions o entitats, així com la difusió i presència en xarxes i mitjans. També es van aprovar els comptes anuals i el pressupost pel 2019 i es van debatre àmpliament noves iniciatives de formació i presència al territori.

En acabar, associats i familiars, vam gaudir d’un àpat conjunt a l’emblemàtic Hotel Carlemany que es va allargar fins a tocades les 6 de la tarda.

En definitiva, una altra exitosa jornada lúdica i de treball, escrupolosament organitzada per les companyes Marta Arxé i Isabel Prado, que ens ha permès posar en comú interessants iniciatives que esperem compartir amb tots vosaltres durant el nou curs.

En nom de tota la junta, us desitgem molt bon estiu!

Cristina Benítez, Presidenta de l’Associació Catalana de Juristes de l’Administració Local

https://www.diaridegirona.cat/girona/2019/06/11/lassociacio-juristes-locals-balanc-anual/985709.html